Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

ME OLEMME KULTTUURIOSUUSKUNTA TERÄ!

Kulttuuriosuuskunta Terän jäsenet ovat eri kulttuurialojen ammattilaisista. Me koostumme eri alojen osaajista  mm. valo- ja ääniteknikoita, tapahtumatuottajia, käsikirjoittajia yms. Luomme laadukkaita toteutuksia asiakkaidemma tarpeisiin, tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla.

 

MIKA EEROLA
Näyttelijä

Omaan laajan kokemuksen teatteri työskentelystä. Mieluiten työskentelen näyttämöltä käsin, mutta kokemusta on karttunut myös ohjauksen, tekniikan, ja tuotannon puolelta. Useassa teattereissa olen ollut mukana niiden perustamisesta asti. Esimerkkinä mainittakoon minulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeä Kangasalan Pikkuteatteri. Minulla on myös useita luottamustoimia teatterin saralta. Olen esimerkiksi Suomen harrastajateatteriliiton hallituksen jäsen. Teen erittäin mieleläni töitä myös harrastajateattereiden kanssa.  Terässä vastuullani on mm Kangasala-Talon tekninentuotanto, Kangasala-Talon elokuva esitysten tekniikka ja lipunmyynti,Terän talous ja Terän kautta toimivan Salaseuran teatterin hallinnointi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua oman projektisi loppuun viennissä. Jos en itse osaa auttaa tiedän varmasti jonkun, joka osaa


Puh. 050-3552603
Email.  mika.eerola@kulttuuritera.fi

KYÖSTI KALLIO 
Ääni- ja valosuunnittelija

4Olen teatteri- ja kulttuurialan kentällä karaistunut tekijä, joka on kotonaan teatteritekniikassa ja luovissa tuotannoissa. Tällä hetkellä toimin päätoimessani Tampereen Työväen Teatterissa ääni- ja valosuunnittelijana. Terän kautta olen tehnyt töitä laitteistosuunnittelijana, teatteriohjaajana, mutta myös ääni- ja valosuunnittelijana. Olen ihmislähtöinen tekijä, joka pyrkii aina - projektit koosta tai paikasta välittämättä, vahvaan tulokseen."

 
Puh. 044 7201 355
Email. kyosti.kallio@ttt-teatteri.fi

 

 

KATRI KALLIO
Valo- ja videokuvaaja, graaffinen suunnittelija, valoteknikko

 
Koulutuksenltani olen medianomi ja työskentelen freelancerinä valo- ja videokuvaajana, graaffisena suunnittelijana ja valoteknikkona erillaisissa tapahtumissa. Työskentelen pääsääntöisesti valokuvausstudiollani, joka sijaitsee Tampereen keskustassa. Terässä vastuullani on sosiaalisen median päivittäminen ja sisältö. Tapahtumiemme markkinointimateriaalin ulkoasu on pääosin myös käsialaani.

 

Puh. 0400392059
Email. katri@katrikalliophotography.com
Nettisivu: www.katrikalliophotography.com

 

 

JENNI PELLIKKA
Teatterin tekijä, nukketeatteritaiteilija


Olen koulutukseltani sosionomi sekä kädentaitojen ohjaaja. Lisäksi sydäntä lähellä on nukketeatteri, jonka tiimoilta toiminkin teatterin tekijänä nukketeatteri Mantan Kapinassa. Mantan Kapina on oma kahden teatterin tekijän ryhmä, joka tarjoaa esityksiä sekä työpajatoimintaa. Terässä toimin vapaana teatterin tekijänä ja teen mielelläni yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa.

Puh 0408280774
Email pellikka.jenni@gmail.com

 

JONI VALKAMA
Videokuvaaja/Leikkaaja/Valoteknikko

 
Olen koulutukseltani Medianomi. Vahvinta osaamisaluettani ovat erilaiset mediapuolen työtehtävät kuten videokuvaaminen ja leikkaaminen sekä valaisu. Terässä olen tehnyt paljon töitä Kangasala-talon saliteknikkona (valoja, videota, elokuvien näyttämistä jne.) sekä lisäksi erilaisia yritys-, mainos- ja musiikkivideoita kuvaajana ja leikkaajana. Erikoisosaamista löytyy mm. kopterikameran ja polecamin käytöstä.

Puh +358408393637
Email valkama777@gmail.com

 

ESA ALHOLA
Tuottaja


Työskentelen TV -alan ammattilaisena. Tuotantoja olen tehnyt seuraaville kanaville: YLE:n AamuTV, MTV3, TV2, Nelonen sekä kansainvälisiä mainostuotantoja ja yritysohjelmia.

 

Terässä olen tekemässä suoria monikameratuotantoja nettikanaville ja uutistuotantoja eri aiheista.

Erityisosaaminen on digitaalisesta videotuotannosta, infojärjestelmistä ja median verkkojakelusta. Olen tuottanut Suomen ensimmäiset 3D-animaatiot, multimediat sekä mobiili- ja  digiTV-lähetykset.

Puh. 0400 485 500

 

PIIA HENTTINEN
Esiintyvä taitelija ja tanssiopettaja

Pyöritän Poledance Piagrina tankotanssi studiota Terän kautta Kangasalla ohjaten pääasiassa tankotanssia ja tuoliakrobatiaa. Erikoisuutena on suomessa vähemmän tunnettu Whip cracking johon yhdistän vuosien kokemusta tanssin saralla jonka tyylisuunta kantaa nimeä whipdance.

Viikko tuntien lisäksi järjestän erilaisia workshoppeja tanssin ja akrobatian saralla. Järjestän erilaisia paketteja tilausryhmille ja opetusta on mahdollista tilata myös omiin tiloihin. 

Esiinnyn erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa joihin räätälöin persoonallisia esityksiä tangon, tuolin tai ruoskien kanssa. Laajan tanssilaji taustan myötä teen myös erilaisia koreografioita ja taustatanssijan töitä. Toimin myös Suomen tankotanssiliiton IPSAF:n kilpailuissa tuomarina.
 
Nettisivut. www.piagrina.fi
 

JUKKA MÄÄTTÄ
Elokuvatyöntekjä

Ohjaan, tuotan, käsikirjoitan ja kuvaan lyhytelokuvia sekä musiikkivideoita. Olen toiminut Terän tuottamissa live-stream lähetyksissä kuvaajana ja ylläpidän sivustoa https://videotaide.fi/. Valmistuin Rovala-opiston elokuvatyön linjalta vuonna 2011.

Puh. 0400 513 780

 

  

PAULA MÄKELÄINEN

Olen yksi Terän perustajajäsenistä. Terässä keskityn pääasiassa lastennäytelmien käsikirjoittamiseen tai satunnaisesti tuottajan tehtäviin. Päätyöni ja teatteriharrastuksen kautta minulla on erittäin laaja kokemus yrittämisestä, asiakaslähtöisestä kehittämisestä, myynnistä, markkinoinnista ja tilaisuuksien järjestämisestä.

Mikäli tarvitset luovaa moniosaajaa, olen käytettävissä päivätyöni tilanteen mukaan. Olen ollut mukana myös Kangasalan Pikkuteatterin toiminnassa sen perustamisesta alkaen vuodesta 2009 teatterin pitkäaikaisena puheenjohtajana sekä markkinoinnista ja PR-suhteista vastaavana.

 Olen kirjoittanut seuraavat Kangasalan kesäteatterissa esitetyt lastennäytelmät, jotka ovat saatavilla esitykseen myös muualle: Satumainen seikkailu (2011), Ulpu Uniratsu ja kauhea Kronkku (2013), Rakkautta ja rötöksiä (2015).